11 jan. 2022 nieuws

Belangrijke update ekoplaza.nl

img

Het feest! Vanaf vandaag is boodschappen doen bij Ekoplaza nóg leuker. We lanceren een spiksplinternieuwe website én een nieuw spaarprogramma waarmee je zowel online als offline kunt sparen voor allerlei voordeel. We vertellen je graag wat er voor jou veranderd is.


Een spiksplinternieuwe website

Met de nieuwe Ekoplaza webshop kun jij écht lekker winkelen, altijd en overal. De webshop is volledig in een nieuw jasje gestoken zodat jij nóg gemakkelijker je biologische boodschappen online kunt doen. Sneller bestellen en meer inspiratie! Daarnaast komt de huidige Ekoplaza app te vervallen en zal deze niet meer bereikbaar zijn. Maar er komt veel moois voor terug! Zo zet je ekoplaza.nl eenvoudig op het beginscherm van je telefoon en kun je met de mobiele website álles wat je met een app ook kan.

Wat betekent dat voor jou? 

  • Vanaf januari komt de huidige Ekoplaza app te vervallen.
  • De Ekoplaza app wordt vervangen door een vernieuwde en gebruiksvriendelijke mobiele website.


Word vanaf vandaag ook Ekovriend!

Als Ekovriend geniet je van extra vriendenvoordeel door de boodschappen die je bij ons doet. Je spaart voor allerlei voordelen voor jezelf of voor duurzame projecten en goede doelen die bijdragen aan een betere wereld. Sluit jij je aan? Want samen staan we sterker en krijgen we meer voor elkaar. Aanmelden kan vanaf nu en is helemaal gratis.

Wat verandert er voor jou?

  • De huidige voordeelkaart komt te vervallen. Deze is nog online niet meer te gebruiken en in de winkels tot april 2022.
  • Wanneer jij je aansluit als Ekovriend ontvang je een nieuwe (digitale) pas. Aanmelden kan vanaf vandaag. 

Wil jij meer weten over Ekovriend? Lees hier waarvoor jij als Ekovriend allemaal kunt sparen.


Jouw persoonlijke Ekoplaza profiel

Heb jij al een Ekoplaza profiel? Dan vragen we je om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Dat is goed voor je online veiligheid en is direct het startsein voor jouw vernieuwde Ekoplaza ervaring. Je huidige Ekoplaza profiel komt daarmee te vervallen, zoals je bestelgeschiedenis. Het Ekoplaza wallet-tegoed dat nog op jouw account staat wordt voor die tijd uitgekeerd, zodat je begint met een leeg tegoed.

Wat is belangrijk om te weten?

  • We vragen jou om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Je huidige profiel komt te vervallen, waaronder je bestelgeschiedenis.
  • Je eventuele wallet-tegoed wordt uitgekeerd.