Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

DIT ZIJN ZE DAN!
De nieuwe smaken van Lovechock. Wij vinden ze heerlijk. Waarom? Heel simpel! De nieuwe creamy bars hebben de romigheid van melkchocolade, zonder de toevoeging van melk, in combinatie met al het goede van rauwe cacao. Zoals je van Lovechock gewend bent zijn ze veganistisch, raw, biologisch en gezoet met kokosbloesemnectar. Wij stellen je voor aan: de perfecte match van kokos met cacaonibs en de verrassende combinatie van hazelnoot met matcha!

LOVECHOCK NU IN EEN NIEUWE VERPAKKING
Vanaf vandaag zit Lovechock in een nieuwe verpakking. De labels hebben voortaan een vrolijke kleur en het logo is aangepast zodat je het sneller kunt vinden. RAW chocolade met amandel, vijg, goji, sinaasappel of maca. Allemaal nieuw!

En de inhoud? De RAW chocolade van Lovechock is vanaf nu verdeeld in zes blokjes in plaats van vier, zodat de reep makkelijker te eten is en je er nog meer van kunt genieten. Daarnaast hebben ze een nieuw statement “Eat the World Happier”! Nou daar willen wij wel aan bijdragen toch? En op deze manier is het meteen een superleuk cadeautje om weg te geven.

EAT THE WORLD HAPPIER!
Lovechock staat garant voor een bijzondere chocolade ervaring; gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten , verwerkt middels een speciaal beschermende techniek en met de hand gemaakt in een kleine fabriek in de buurt van Amsterdam. Vanwege de ongeroosterde Arriba Nacional cacaobonen die Lovechock gebruikt, wordt al het goede van de cacao behouden. Daarnaast betaalt Lovechock deze boeren een eerlijke prijs en werkt het volgens het Direct Trade principe.

Lovechock is opgericht vanuit een passie voor rauwe voeding. Lovechock laat zich vooral inspireren door de kracht van cacao en in het bijzonder de ‘hartverwarmende’ werking van rauwe cacao. Lovechock combineert gezondheid, plezier en duurzaamheid op een unieke manier.