Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.
Tips
Bron: Lekker Weten Zomer
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm voor de antiboise de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg citroenrasp, olijven, tomatenblokjes en kappertjes toe en neem de pan direct van het vuur.
Roer de dragon en het citroensap erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen.
Leg de sla in een grote schaal en schep de afgekoelde antiboise erover.