Breng water aan de kook. Verwijder indien nodig het buitenste blad van de kool. Leg de hele kool ongeveer 5 minuten in het kokende water met het deksel op de pan. Haal eruit en verwijder de buitenste bladeren - die komen vanzelf los. Wil je nog meer bladeren om te vullen leg de kool dan weer een paar minuten in het kokende water. Je hebt 2 bladeren nodig per wrap.
Stoof de groenten in olijfolie tot ze (beet) gaar zijn. Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout. Meng de geitenkaas erdoor (of schep later op de vulling).
Dep de koolbladeren goed droog in een handdoek. Leg 2 bladeren in tegenovergestelde richting op elkaar. Schik de helft van de groenten met geitenkaas in het midden, vouw de rechterkant van de kool naar binnen en rol de wrap op. Herhaal voor de andere wrap.
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Wraps van spitskool gevuld met geitenkaas en groenten
Voorbereiding
Breng water aan de kook. Verwijder indien nodig het buitenste blad van de kool. Leg de hele kool ongeveer 5 minuten in het kokende water met het deksel op de pan. Haal eruit en verwijder de buitenste bladeren - die komen vanzelf los. Wil je nog meer bladeren om te vullen leg de kool dan weer een paar minuten in het kokende water. Je hebt 2 bladeren nodig per wrap.
Stoof de groenten in olijfolie tot ze (beet) gaar zijn. Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout. Meng de geitenkaas erdoor (of schep later op de vulling).
Dep de koolbladeren goed droog in een handdoek. Leg 2 bladeren in tegenovergestelde richting op elkaar. Schik de helft van de groenten met geitenkaas in het midden, vouw de rechterkant van de kool naar binnen en rol de wrap op. Herhaal voor de andere wrap.