Wraps van spitskool gevuld met geitenkaas en groenten
Wraps van spitskool gevuld met geitenkaas en groenten

Voorgerecht

Wraps van spitskool gevuld met geitenkaas en groenten

  • Voorgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

1 spitskool (per wrap 2 bladeren)
200 g groenten, fijngesneden
150 g zachte geitenkaas
Olijfolie of kokosolie, om in te stoven
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Breng water aan de kook. Verwijder indien nodig het buitenste blad van de kool. Leg de hele kool ongeveer 5 minuten in het kokende water met het deksel op de pan. Haal eruit en verwijder de buitenste bladeren - die komen vanzelf los. Wil je nog meer bladeren om te vullen leg de kool dan weer een paar minuten in het kokende water. Je hebt 2 bladeren nodig per wrap.
  2. Stoof de groenten in olijfolie tot ze (beet) gaar zijn. Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout. Meng de geitenkaas erdoor (of schep later op de vulling).
  3. Dep de koolbladeren goed droog in een handdoek. Leg 2 bladeren in tegenovergestelde richting op elkaar. Schik de helft van de groenten met geitenkaas in het midden, vouw de rechterkant van de kool naar binnen en rol de wrap op. Herhaal voor de andere wrap.

Boodschappen lijst

  • product
    Wortelen

    2,99 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Spitskool

    2,99 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Courgette

    4,19 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart

Tips

Voor 2 wraps Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente