Tortilla's met blauwe kaas en paddenstoelen
Tortilla's met blauwe kaas en paddenstoelen

Lunch

Tortilla's met blauwe kaas en paddenstoelen

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g blauwe kaas, in blokjes
250 g gemengde paddenstoelen, in stukjes
100 g pecannoten, gehakt
4 wraps
4 lente uitjes, fijngesneden
2-3 el ahornsiroop
1 el olijfolie
Paar takjes bladpeterselie, grof gehakt
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 150ºC.
  2. Bak de paddenstoelen in een droge koekenpan op hoog vuur tot het vocht verdampt is. Roer regelmatig. Voeg daarna een lepel olie toe en bak ze snel bruin. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  3. Vermeng de kaasblokjes met de paddenstoelen, ahornsiroop en lente-ui in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Verdeel het mengsel over de 4 wraps en klap dubbel. Zet eventueel vast met een prikker.
  5. Verwarm de wraps ca. 15 minuten in de oven tot de kaas net begint te smelten en de wraps warm zijn. Bestrooi met de pecannoten en garneer met peterselie.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst