Bereid de ramen volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
Verwarm de olie in een pan of wok en bak hierin de rode peper, courgette en edamame 2 minuten. Haal het uit de pan en laat afkoelen.
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Verdeel de afgekoelde noedels over 2 potten of plastic bakjes om mee te nemen, verdeel de afgekoelde groenten, taugé, wortel, spinazie, gebakken uitjes en koriander erover en sluit de potten/ bakjes af.
Neem de dressing apart mee en voeg kort voordat je gaat eten toe.
Bereid de ramen volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
Verwarm de olie in een pan of wok en bak hierin de rode peper, courgette en edamame 2 minuten. Haal het uit de pan en laat afkoelen.
Meng de ingrediënten voor de dressing.
Verdeel de afgekoelde noedels over 2 potten of plastic bakjes om mee te nemen, verdeel de afgekoelde groenten, taugé, wortel, spinazie, gebakken uitjes en koriander erover en sluit de potten/ bakjes af.
Neem de dressing apart mee en voeg kort voordat je gaat eten toe.