Hoofdgerecht
Schorseneren met houtgerookte zalm
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 500-750 g schorseneren
- • Citroensap of azijn
- • 2 gerookte zalmfilets, gekocht of zelf gerookt
- • Maak de Holllandaisesaus (uit OERsterkEten)
BEreidings wijze
- Gebruik je zalmfilets die al gerookt zijn, zet dan de oven aan op 50ºC.
- Breng de schorseneren met schoon water en zout aan de kook en kook in 15 min. gaar.
- Maak terwijl de schorseneren koken de Hollandaisesaus en zet de zalmfilets in de oven om door te warmen.
- Leg de schorseneren met de gerookte zalmfilet op een bord en schep er wat van de Hollandaisesaus over.
- Serveer de rest van de Hollandaisesaus er apart bij.
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Oersterk
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!