Was de aardappelen en kook ze in de schil in 15 tot 20 minuten gaar. Wel de rozijnen in een bakje met warm water.
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes voor in de rösti en de appel en de witlof voor in de salade.
Giet de rozijnen af en hussel alle ingrediënten voor de salade door elkaar.
Wanneer de aardappelen gaat zijn, spoel je ze met oud water zodat ze goed afkoelen.
Snijd de aardappelen in hele kleine stukjes (reepjes of mini blokjes).
Voeg de gesneden bosui, de garnalen, bieslook, en het ei toe aan de aardappel stukjes. Hussel dit alles goed door elkaar met een vork.
Breng het rösti mengsel op smaak met flink wat pepermix en zout.
Verhit een scheut olie in een pan en schep een flinke eetlepel met rösti mengsel om de pan. Verdeel dit een beetje en druk plat zodat er een klein rösti rondje ontstaat. Bak alle rondjes 5 minuten aan elke kant. Herhaal dit tot je mengsel op is.
Pers voor de saus een teentje knoflook en voeg dit samen met de honing, limoen, peper en zout toe aan de yoghurt.
Tips
Bron: Anne Tauber
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Was de aardappelen en kook ze in de schil in 15 tot 20 minuten gaar. Wel de rozijnen in een bakje met warm water.
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes voor in de rösti en de appel en de witlof voor in de salade.
Giet de rozijnen af en hussel alle ingrediënten voor de salade door elkaar.
Wanneer de aardappelen gaat zijn, spoel je ze met oud water zodat ze goed afkoelen.
Snijd de aardappelen in hele kleine stukjes (reepjes of mini blokjes).
Voeg de gesneden bosui, de garnalen, bieslook, en het ei toe aan de aardappel stukjes. Hussel dit alles goed door elkaar met een vork.
Breng het rösti mengsel op smaak met flink wat pepermix en zout.
Verhit een scheut olie in een pan en schep een flinke eetlepel met rösti mengsel om de pan. Verdeel dit een beetje en druk plat zodat er een klein rösti rondje ontstaat. Bak alle rondjes 5 minuten aan elke kant. Herhaal dit tot je mengsel op is.
Pers voor de saus een teentje knoflook en voeg dit samen met de honing, limoen, peper en zout toe aan de yoghurt.