Little gem wraps met tonijnsalade
Little gem wraps met tonijnsalade

Hoofdgerecht

Little gem wraps met tonijnsalade

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 325 kcal / portie

Ingrediënten lijst

2 bladeren little gem (bindsla)
1 blikje tonijn in water
1 babyavocado, in stukjes
1 limoen, rasp + sap
¼ rode peper
60 g doperwten (diepvries)
25 g rijst
1½ el. skyr style naturel
Handje koriander
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  2. Maak de bladeren los van de bindsla, was ze en maak ze droog. Snijd de babyavocado in blokjes. Haal de zaadjes uit de rode peper en snipper deze fijn. Hak de koriander.
  3. Meng de rijst met alle andere ingrediënten, behalve de sla, en breng op smaak met zout en peper.
  4. Vul de bindslabladen met de tonijnsalade en serveer.

Boodschappen lijst

Tips

Een frisse Riesling combineert met de tonen van citrus en exotische fruit fijn met de tonijnsaladewrap. Dit recept komt uit de Lekker Weten Lente 2021