Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat vervolgens afkoelen.
Kruid de kippendijen met zout en peper. Verhit een braadpan met de olijfolie en braad de kippendijen goudbruin. Voeg de harissa, ui en knoflook toe en blus het af met de witte wijn en 150 ml water.
Voeg de wortel toe aan de pan met kippendijen en doe de deksel erop. Laat het gedurende 45 minuten op laag vuur sudderen. Ontdoe de pruimen van de pit en snijd in partjes voeg deze na 30 min toe.
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat vervolgens afkoelen.
Kruid de kippendijen met zout en peper. Verhit een braadpan met de olijfolie en braad de kippendijen goudbruin. Voeg de harissa, ui en knoflook toe en blus het af met de witte wijn en 150 ml water.
Voeg de wortel toe aan de pan met kippendijen en doe de deksel erop. Laat het gedurende 45 minuten op laag vuur sudderen. Ontdoe de pruimen van de pit en snijd in partjes voeg deze na 30 min toe.