Hussel in een kom de knoflook met de sojasaus, oestersaus, limoensap, water, pepertje en palmsuiker. Doe de stukjes zalm en de garnalen erbij en dek de kom af. Nu kan de Japanse smaak lekker in de vis trekken.
Kook de noedels iets korter dan op de verpakking staat aangegeven. Giet af en spoel direct met koud water na.
Zet een grote (wok)pan op het vuur en verhit een scheut olie, wok de taugé en paksoi kort en haal uit de pan.
Zet het vuur lager en bak de gehele inhoud van het bakje gemarineerde vis. Het duurt ca. 2 minuten voor de vis gaar genoeg is.
Voeg nu de groenten, de radijsjes, noedels en een beetje geknipte bieslook en koriander toe en laat nog even kort garen op laag vuur.
Schep alles om en serveer direct. Garneer eventueel met sesamzaad.
Tips
Bron: Lekker Weten winter
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Hussel in een kom de knoflook met de sojasaus, oestersaus, limoensap, water, pepertje en palmsuiker. Doe de stukjes zalm en de garnalen erbij en dek de kom af. Nu kan de Japanse smaak lekker in de vis trekken.
Kook de noedels iets korter dan op de verpakking staat aangegeven. Giet af en spoel direct met koud water na.
Zet een grote (wok)pan op het vuur en verhit een scheut olie, wok de taugé en paksoi kort en haal uit de pan.
Zet het vuur lager en bak de gehele inhoud van het bakje gemarineerde vis. Het duurt ca. 2 minuten voor de vis gaar genoeg is.
Voeg nu de groenten, de radijsjes, noedels en een beetje geknipte bieslook en koriander toe en laat nog even kort garen op laag vuur.
Schep alles om en serveer direct. Garneer eventueel met sesamzaad.