Hoofdgerecht
Geroosterde witlof met pistachenootjes
- • Hoofdgerecht
- • 6 personen
- • 109 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 stronkjes witlof
- • olijfolie
- • zout en peper
- • 1 tl fijngehakte rozemarijnnaaldjes
- • 1 el balsamicoazijn
- • 50 g gepelde pistachenootjes
- • 50 g granaatappelpitjes
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Leg de witlofhelften op bakpapier en meng er wat olijfolie door. Breng op smaak met peper, zout en rozemarijn.
- Rooster in de oven tot ze licht goudbruin gekleurd zijn, ca. 15 minuten.
- Besprenkel met balsamico en bestrooi met de pistachenootjes en granaatappelpitjes.
Boodschappen lijst
- Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,79 250 ML
removeadd product to cart - Gezouten pistachenoten
10,49 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019 Recepten René
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!