Gele curry met spinazie, zalm en noedels
Gele curry met spinazie, zalm en noedels

Hoofdgerecht

Gele curry met spinazie, zalm en noedels

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 396 kcal / portie

Ingrediënten lijst

400 g noedels naar keuze
(kokos)olie, om in te bakken
1 ui, kleingesneden
1 teentje knoflook, kleingesneden
500 g spinazie, gewassen, gedroogd en grof gesneden
200 g gerookte wilde zalmsteak, in stukjes gesneden
1 e kerrie madras (potje, kruidenschap, Cook)
1 blik (200 ml) kokosmelk
handje gehakte koriander, voor erover

BEreidings wijze

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm intussen een beetje olie in een pan, bak de ui en knoflook even aan en roer de spinazie erdoor. Roerbak tot de spinazie is geslonken.
  3. Voeg de kerrie madras toe, bak even mee en roer de kokosmelk erdoor.
  4. Meng de zalm door de curry.
  5. Serveer de curry op de noedels. Bestrooi met koriander.

Boodschappen lijst