Bereid de pasta beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld.
Verhit intussen op laag vuur in een bakpan de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Voeg de olijven, de cherrytomaten, roomkaas en melk toe en laat alles rustig 10 minuten pruttelen tot een dikke pastasaus. Maak de saus op smaak met zout en peper.
Schep de pasta en de gerookte forel door de saus. Verdeel over 2 borden, samen met de rucola. Bestrooi met parmezaan en serveer meteen.
Bereid de pasta beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld.
Verhit intussen op laag vuur in een bakpan de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Voeg de olijven, de cherrytomaten, roomkaas en melk toe en laat alles rustig 10 minuten pruttelen tot een dikke pastasaus. Maak de saus op smaak met zout en peper.
Schep de pasta en de gerookte forel door de saus. Verdeel over 2 borden, samen met de rucola. Bestrooi met parmezaan en serveer meteen.