Fusilli met gerookte forel en cherrytomaatjes
Fusilli met gerookte forel en cherrytomaatjes

Hoofdgerecht

Fusilli met gerookte forel en cherrytomaatjes

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 665 kcal / portie

Ingrediënten lijst

150 g fusilli
100 ml melk
75 g gerookte forel, in stukken
50 g Parmigiano Reggiano, fijngeraspt
8 cherrytomaatjes
1 rode ui, gesnipperd
3 el kalamata olijven, in ringen
3 el roomkaas met kruiden
2 el olijfolie
2 handjes rucola

BEreidings wijze

  1. Bereid de pasta beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld.
  2. Verhit intussen op laag vuur in een bakpan de olijfolie en fruit hierin de rode ui. Voeg de olijven, de cherrytomaten, roomkaas en melk toe en laat alles rustig 10 minuten pruttelen tot een dikke pastasaus. Maak de saus op smaak met zout en peper.
  3. Schep de pasta en de gerookte forel door de saus. Verdeel over 2 borden, samen met de rucola. Bestrooi met parmezaan en serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest