Bereid de fonio in de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat tot lauw afkoelen en wrijf met je vingertoppen de korreltjes nog eens extra goed los.
Kook intussen in een pan met gezouten water de asperges samen met de peultjes en de doperwten ca. 3 minuten tot ze net gaar zijn. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een grote kom met ijskoud water. Neem ze uit het water en laat ze heel goed uitlekken.
Meng in een schaal de fonio met de groenten, de lente-uitjes, het citroensap en de olie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Meng er vlak voor het serveren de verse kruiden door.
Verdeel de feta en radijsjes over de salade. Sprenkel er eventueel nog wat extra citroensap over of serveer er los partjes citroen bij.
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de fonio in de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat tot lauw afkoelen en wrijf met je vingertoppen de korreltjes nog eens extra goed los.
Kook intussen in een pan met gezouten water de asperges samen met de peultjes en de doperwten ca. 3 minuten tot ze net gaar zijn. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een grote kom met ijskoud water. Neem ze uit het water en laat ze heel goed uitlekken.
Meng in een schaal de fonio met de groenten, de lente-uitjes, het citroensap en de olie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Meng er vlak voor het serveren de verse kruiden door.
Verdeel de feta en radijsjes over de salade. Sprenkel er eventueel nog wat extra citroensap over of serveer er los partjes citroen bij.