Sauzen & dressings
Druivenchutney
- • Sauzen & dressings
- • 8 personen
- • 68 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g pitloze blauwe druiven
- • 20 g rietsuiker
- • 2 friszure appels, geschild en in kleine blokjes
- • 2 cm verse gember, geraspt
- • 1 kleine ui, gesnipperd
- • 2 el balsamicoazijn
- • 1 el appelazijn
- • 1 tl speculaaskruiden
- • 1 tl kaneel
BEreidings wijze
- Breng de suiker met een klein beetje water in een pannetje aan de kook.
- Roer de rest van de ingrediënten erdoor en laat ± 10 minuten rustig trekken. Haal daarna van het vuur.
- Laat de chutney goed afkoelen, schep in een schone pot, sluit goed af en laat een paar dagen op smaak komen.
Boodschappen lijst
- Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Speculaaskruiden
3,49 30 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!