Sauzen & dressings
Druivenchutney
- • Sauzen & dressings
- • 8 personen
- • 68 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g pitloze blauwe druiven
- • 20 g rietsuiker
- • 2 friszure appels, geschild en in kleine blokjes
- • 2 cm verse gember, geraspt
- • 1 kleine ui, gesnipperd
- • 2 el balsamicoazijn
- • 1 el appelazijn
- • 1 tl speculaaskruiden
- • 1 tl kaneel
BEreidings wijze
- Breng de suiker met een klein beetje water in een pannetje aan de kook.
- Roer de rest van de ingrediënten erdoor en laat ± 10 minuten rustig trekken. Haal daarna van het vuur.
- Laat de chutney goed afkoelen, schep in een schone pot, sluit goed af en laat een paar dagen op smaak komen.
Boodschappen lijst
- Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,99 35 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Gele uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!





