Maak de slablaadjes los van de nerf en was ze. Droog de sla liefst in een slacentrifuge of dep goed droog.
Besprenkel de broodblokjes rondom met olijfolie en meng het geperste teentje knoflook erdoor. Bestrooi met zout. Bak de blokjes krokant in een koekenpan, regelmatig omschudden. Laat uitlekken op keukenpapier.
Meng met de staafmixer de yoghurt met olijfolie, citroensap, een teentje knoflook, worcestershiresaus en 2 van de sardinefilets tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Maak de sla aan met de helft van de dressing en verdeel over 4 borden.
Leg de partjes ei erbij, de overgebleven sardines, oude kaas en de croutons. Schep er de rest van de dressing over en serveer meteen.
Tips
Bron: Lekker Weten Zomer
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Maak de slablaadjes los van de nerf en was ze. Droog de sla liefst in een slacentrifuge of dep goed droog.
Besprenkel de broodblokjes rondom met olijfolie en meng het geperste teentje knoflook erdoor. Bestrooi met zout. Bak de blokjes krokant in een koekenpan, regelmatig omschudden. Laat uitlekken op keukenpapier.
Meng met de staafmixer de yoghurt met olijfolie, citroensap, een teentje knoflook, worcestershiresaus en 2 van de sardinefilets tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Maak de sla aan met de helft van de dressing en verdeel over 4 borden.
Leg de partjes ei erbij, de overgebleven sardines, oude kaas en de croutons. Schep er de rest van de dressing over en serveer meteen.