Hoofdgerecht
Biefspiesjes in groene thee-yakitori marinade
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 240 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 600 g kogelbiefstuk, in blokjes van 3x3 cm
- • MARINADE:
- • 50 ml sojasaus
- • 1 stengel citroengras, harde buitenkant verwijderd en binnenste witte deel ragfijn gehakt
- • Klein stukje gember, geschild en geraspt
- • Klein handje koriander, gehakt
- • 2 el zoete chilisaus
- • 2 tl rijstazijn
- • 1½ tl groene thee blaadjes
BEreidings wijze
- Meng alle ingrediënten voor de marinade in een ruime kom door elkaar.
- Marineer de biefstukblokjes in de marinade (minimaal 3 uur, liefst hele nacht).
- Rijg de blokjes aan spiesjes.
- Verwarm een grillpan en gril hierin de spiezen in 3-5 minuten. Keer ze regelmatig.
Boodschappen lijst
- Runder Kogelbiefstuk
12,62 245 Gram
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
5,19 250 ml
removeadd product to cart - Thaise 'sweet' chili dipsaus
3,99 200 Ml
removeadd product to cart - Groene thee
5,49 160 Gram
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
4,59 250 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!