Appelblondies
Appelblondies

Bakken

Appelblondies

  • Bakken
  • 2 personen
  • 174 kcal / portie

Ingrediënten lijst

170 g ongezoete appelpuree
120 g amandelpasta
40 g kokosmeel
3½ tl ahornsiroop
2 tl kokosbloesemsuiker
Snufje speculaaskruiden
Snufje kaneel
Snufje nootmuskaat
Kokosolie om in te vetten
TOPPING:
Handje rozijnen, geweekt
Handje pecannoten, grof gehakt

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180℃. Vet een vierkant bakblik van ca. 20 cm in met kokosolie.
  2. Meng alle ingrediënten in een grote kom tot een dikke massa. Schep in een bakblik en spreid goed uit tot een egale laag.
  3. Bak de blondie ca. 30 minuten of tot de bovenkant mooi goudbruin is. Laat koud worden in de vorm en zet daarna minimaal een uur in de koelkast.
  4. Karamelliseer voor de topping de drooggedepte rozijnen met pecannoten in een beetje ahornsiroop in een koekenpan. Garneer de blondie hiermee.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.