Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4

Spaar voor 5 euro korting en maak kans op geweldige prijzen
Van 10 mei 2017 tot en met 4 juli 2017 ontvang je al bij elke 5 euro aan boodschappen* een LKKRDR zegel. Heb je in totaal 30 zegels gespaard? Dan ontvang je direct 5 euro korting op je volgende boodschappen.

Maar dat niet alleen! Je kunt je volle spaarkaart met daarop jouw unieke code hieronder registreren. Met je registratie maak je kans op verschillende te gekke prijzen! Wat dacht je van één jaar lang gratis boodschappen t.w.v. 2.400 euro, of zie jij jezelf al door de stad fietsen op een échte VanMoof citybike?

Gaat het je niet om de korting, maar wil je graag sparen voor het goede doel? Dat kan! Je kunt de bij elkaar gespaarde kortingen doneren aan de Plastic Soup Foundation. De Plastic Soup Foundation wil een halt toeroepen aan de toenemende verontreiniging van oceanen en zeeën met plastics. Ze kunnen hierbij elke donatie goed gebruiken. Je helpt dus ook mee aan een beter milieu. Voelt dat voor jou LKKRDR?

 

Je kunt volle spaarkaarten inleveren tot en met zondag 16 juli 2017. Kaarten die online geregistreerd zijn vóór zondag 9 juli 2017 doen mee aan de loting voor de prijzen. Woensdag 12 juli 2017 worden de prijswinnaars bekendgemaakt. De opbrengsten voor De Plastic Soup Foundation worden op woensdag 19 juli 2017 openbaar gemaakt.

Heb je zegels gespaard met online bestellingen?
Stuur dan je volle spaarkaart(en) op naar Ekoplaza, t.a.v. LKKRDR, Postbus 244, 5460 AE Veghel. Je ontvangt via de e-mail een unieke kortingscode waarmee je 5 euro korting krijgt op je volgende online boodschappen óf doneer het aan de Plastic Soup Foundation!

Bekijk actievoorwaarden


* Met uitzondering van wettelijk niet toegestane artikelen (alcohol, geneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen, volledige zuigelingenvoeding), statiegeld en cadeaubonnen