Hoofdgerecht
Verse pasta met vegan chorizo en paddenstoelen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 702 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 verse tagliatelle
- • 150 g kastanjechampignons, in partjes
- • 150 g waspeen, geschild en in dunne plakjes
- • 50 g Parmigiano Reggiano of vega(n) alternatief, geraspt
- • 40 g vegan chorizo snackworstje, in plakjes
- • 2 portobello, in reepjes
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 3 el + extra olijfolie
- • 2 el peterselie, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit 3 eetlepels olijfolie in een ruime koekenpan. Fruit de rode ui en knoflook in 2 à 3 minuten zacht en glazig. Voeg de kastanjechampignons, portobello en waspeen toe en bak in 6–8 minuten goudbruin en gaar.
- Kook ondertussen de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg direct toe aan de pan met groenten.
- Schep de vegan chorizo en de peterselie door de pasta. Breng op smaak met zout en peper, en voeg eventueel een scheutje extra olijfolie toe voor wat extra smeuïgheid.
- Verdeel over 2 borden. Geef er geraspte Parmezaanse kaas bij of een alternatief.
Boodschappen lijst
- Verse tagliatelle
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Portobello
2,59 150 Gram
removeadd product to cart - Peterselie
2,69 15 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Vegan worstje chorizo
1,89 40 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,89 150 Gram
removeadd product to cart - Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2025!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!