Salade
Noedelsalade met gegrilde Japanse braadfilets, sojaboon, munt, paksoi & granaatappel
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g noedels
- • 160 g Japanse braadfilet
- • 4 takjes koriander, geplukt
- • 3 stengels paksoi, fijn gesneden
- • 2 stengels bosui, in schuine ringen
- • ½ granaatappel, alleen de pitjes
- • ½ chilipeper, in schuine reepjes
- • 4 el sojabonen
- • 2 el munt, fijn gehakt
- • 2 el shoyu
- • 2 el ketjap
- • 2 el sesamolie
- • 1 el zonnebloemolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de noedels af in ruim water met zout, spoel ze vervolgens koud af en leg ze in een ruime kom.
- Bereid de Taifun japanse braadfilet zoals op de verpakking staat vermeld in de grillpan. Snijd het vervolgens schuin doormidden.
- Doe sojabonen, paksoi, granaatappel, bosui, shoyusaus, ketjap en sesamolie bij de noedels en breng het op smaak met zout en peper.
- Verdeel de noedelssalade over 2 borden samen met de Taifun japanse braadfilet. Garneer het met de munt, koriander en chilipeper.
Boodschappen lijst
- Udon noedels
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Japanse braadfilet
3,79 160 Gram
removeadd product to cart - Paksoi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Zoete ketjap manis
3,69 250 Ml
removeadd product to cart - Geroosterde sesamolie
6,99 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Ekoplaza feestspecial 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!