Hoofdgerecht
Gestoomde aubergines
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 92 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 aubergines, in dikke frieten gesneden
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 2 bosui, in ringen
- • ½ chilipeper, in halve ringen
- • ½ limoen: het sap van ¼ + 1 partje
- • 2½ el shoyu
- • ½ el sesamzaad
BEreidings wijze
- Leg de auberginerepen in een stoommandje op een pan met een klein laagje water. Stoom de auberginerepen in ca. 12 minuten gaar, laat daarna afkoelen en giet het vocht af.
- Leg de auberginerepen in een schaal en voeg alle andere ingrediënten toe. Meng goed door elkaar met schone handen en serveer met een partje limoen.
Boodschappen lijst
- Aubergine
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!