Ekovriend
Winkels & openingstijden
Klantenservice
Boodschappen
Aanbiedingen
Lekker Weten
Actueel
Recepten
Meer
search more
divide
Inloggen
Winkelmandje
KIES JE OPHAAL- OF BEZORGMOMENT
1
Wil je boodschappen ophalen of laten bezorgen?
Waar kunnen we het bezorgen?
Extra adres toevoegen
Waar wil je je boodschappen ophalen?
Vind een ophaalpunt
divide
search more
geen winkel gevonden
2
Kies je moment
Filter
Filters
close pannel
Gerecht
Tussendoor
Voorgerecht
Lunch
Salade
Hoofdgerecht
Bakken
Bijgerecht
Dessert
Ontbijt
Dranken
Soep
Sauzen & dressings
Meer
Aantal personen
4 personen
2 personen
1 persoon
6 personen
8 personen
3 personen
10 personen
12 personen
5 personen
15 personen
7 personen
9 personen
274 personen
24 personen
Meer
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
recepten
Tussendoor
73
Voorgerecht
93
Lunch
170
Salade
260
Hoofdgerecht
986
Bakken
295
Bijgerecht
171
Dessert
161
Ontbijt
193
Dranken
136
Soep
168
Sauzen & dressings
49
4 personen
1623
2 personen
627
1 persoon
137
6 personen
122
8 personen
176
3 personen
14
10 personen
28
12 personen
13
5 personen
4
15 personen
4
7 personen
1
9 personen
1
274 personen
1
24 personen
1
Vegetarisch
1948
alle recepten
Hoofdgerecht
Zeewierburger met tomaat en kiemgroente
Soep
Pastinaaksoep met tapioca-kaasbroodjes
Lunch
Hazelnootburger met avocado
Hoofdgerecht
Seitan tartaar met bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Roerbak van spruitjes met champignons en hazelnoten
Hoofdgerecht
Rode linzen met bloemkool en pompoen
Salade
Salade van spinazie, dadels en amandelen
Soep
Pittige tomaten-lupinesoep
Lunch
Hartige boerensandwich
Sauzen & dressings
Plantaardige broodspread
Bakken
Bananenbrood met dadels en cashewnoten
Lunch
Broodje geitenkaas met kiemen
Hoofdgerecht
Shoarma van schouderkarbonade met rucola
Lunch
Burrata met salade van waterkers, aardbei en tomaat
Salade
Spinaziesalade met aardbeienfeta en noten-basilicumdressing
Hoofdgerecht
Lupine-cheeseburgers
Hoofdgerecht
Pastaschotel met bloemkool, seitan en champignonroom
Lunch
Frittata met spinazie
Lunch
Volkorenbrood met broccoli-spruitjesspread
Hoofdgerecht
Linzen-gehaktbrood met rodekoolsalade