Hoofdgerecht
Zoetzure bloemkool
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 180 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • ½ bloemkool, in kleine roosjes
- • 600 ml natuurazijn
- • 200 g suiker
- • 4 jeneverbessen
- • 2 laurierblaadjes
- • 1 el mosterdzaad
BEreidings wijze
- Breng alle ingrediënten behalve de bloemkool in een pan aan de kook.
- Giet de kokendhete azijn op de bloemkoolroosjes en laat afkoelen. Bewaar in de koelkast en gebruik als tafelzuur.
Boodschappen lijst
-  Laurierblaadjes3,49 4 Gram removeadd product to cart
-  Bloemkool3,59 1 stuks removeadd product to cart
-  Jeneverbes4,19 30 Gram removeadd product to cart
-  Mosterdzaad4,59 70 Gram removeadd product to cart
-  Natuurazijn - inmaakazijn2,19 750 Ml removeadd product to cart
-  Kristalsuiker3,09 750 Gram removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017. Je maakt van dit recept eenvoudig een piccalilly: bind het azijnmengsel met een eetlepel bloem en voeg wat kurkuma toe voor smaak en kleur.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!





