Zalmtartaar met tomaat en ei
Zalmtartaar met tomaat en ei

Hoofdgerecht

Zalmtartaar met tomaat en ei

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

400 g gerookte zalm, fijngehakt
3 eieren, gekookt en fijngeprakt
1 tomaat, ontveld, zaadlijsten verwijderd en in kleine stukjes
1 citroen, sap & rasp
1 el olijfolie
1 el kappertjes

BEreidings wijze

  1. Meng in een kom 1 eetl. citroensap met ½ eetl. citroenrasp. Roer de stukjes zalm en tomaat erdoorheen.
  2. Klop in een andere kom 2 eetl. citroensap met de olijfolie en kappertjes tot een dressing.
  3. Leg een uitsteekvorm van 5 cm doorsnee op een bord, vul hem met een kwart van het zalmmengsel en trek de vorm voorzichtig omhoog. Maak zo nog drie zalmtaartjes.
  4. Verdeel de geprakte eieren over de zalmtartaar en sprenkel de dressing eroverheen.

Boodschappen lijst

  • product
    Gerookte zalm

    9,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Romatomaten

    2,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Kappertjes

    3,19 100 Gram

    remove
    add product to cart