Hoofdgerecht
Zalmtartaar met tomaat en ei
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g gerookte zalm, fijngehakt
- • 3 eieren, gekookt en fijngeprakt
- • 1 tomaat, ontveld, zaadlijsten verwijderd en in kleine stukjes
- • 1 citroen, sap & rasp
- • 1 el olijfolie
- • 1 el kappertjes
BEreidings wijze
- Meng in een kom 1 eetl. citroensap met ½ eetl. citroenrasp. Roer de stukjes zalm en tomaat erdoorheen.
- Klop in een andere kom 2 eetl. citroensap met de olijfolie en kappertjes tot een dressing.
- Leg een uitsteekvorm van 5 cm doorsnee op een bord, vul hem met een kwart van het zalmmengsel en trek de vorm voorzichtig omhoog. Maak zo nog drie zalmtaartjes.
- Verdeel de geprakte eieren over de zalmtartaar en sprenkel de dressing eroverheen.
Boodschappen lijst
- Gerookte zalm
9,49 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,19 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!