Meng het meel en het water en laat dit ca. 6 uur gisten op kamertemperatuur.
Voeg het spinaziesap, de thee en het zout toe en roer goed door.
Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Spreid, als de pan goed heet is, 1/4 van het beslag uit de pan. Bak ca. 1 minuut, draai om en bak de andere kant tot de dosa gaar is. herhaal dit nog 3 keer met de rest van het beslag.
Besmeer de dosa's met hummus. Verdeel de rucola en rode paprika erover, rol op en serveer.
Tips
Bron: Lekker Weten Herfst
Als je weinig tijd hebt, kun je het gisten ook overslaan en de ingrediënten direct mengen en bakken.
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Meng het meel en het water en laat dit ca. 6 uur gisten op kamertemperatuur.
Voeg het spinaziesap, de thee en het zout toe en roer goed door.
Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Spreid, als de pan goed heet is, 1/4 van het beslag uit de pan. Bak ca. 1 minuut, draai om en bak de andere kant tot de dosa gaar is. herhaal dit nog 3 keer met de rest van het beslag.
Besmeer de dosa's met hummus. Verdeel de rucola en rode paprika erover, rol op en serveer.