Meng 1 eetlepel van de olijfolie door de aardappelblokjes en spreid ze uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten. Leg de partjes ui erbij en hussel alles door elkaar. Bak nog eens 20 minuten tot de aardappeltjes mooi bruin zijn en de uien zacht en enigszins gekaramelliseerd.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gesneden paddenstoelen ca. 5 minuten.
Meng ondertussen voor de dressing de overgebleven eetlepel olijfolie met de mosterd, de azijn en een eetlepel water.
Meng de warme aardappel en uien met de dressing, de paddenstoelen en de pecannoten. Hussel er luchtig de waterkers door.
Verdeel over 4 borden en verkruimel de blauwe kaas erover.
Tips
Bron: Lekker Weten Herfst 2020
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Meng 1 eetlepel van de olijfolie door de aardappelblokjes en spreid ze uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten. Leg de partjes ui erbij en hussel alles door elkaar. Bak nog eens 20 minuten tot de aardappeltjes mooi bruin zijn en de uien zacht en enigszins gekaramelliseerd.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gesneden paddenstoelen ca. 5 minuten.
Meng ondertussen voor de dressing de overgebleven eetlepel olijfolie met de mosterd, de azijn en een eetlepel water.
Meng de warme aardappel en uien met de dressing, de paddenstoelen en de pecannoten. Hussel er luchtig de waterkers door.
Verdeel over 4 borden en verkruimel de blauwe kaas erover.