Soep
Tomatensoep met wortel en peterselie
- • Soep
 - • 4 personen
 
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
 - • 400 g gepelde tomaten (blik)
 - • 3 tomaten, in stukjes
 - • 2 wortelen, in halve plakjes
 - • 2 takjes peterselie, gehakt
 - • 2 el olie
 - • ½ el bruine suiker
 - • Peper
 
BEreidings wijze
- Verhit de olie en fruit wortel zachtjes in 2 min. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten totdat het iets kleurt.
 - Roer de gepelde tomaten met vocht en de tomatenstukjes erdoor en laat even meewarmen. Voeg de helft van de peterselie toe.
 - Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat 10 min. zachtjes koken. Pureer met een staafmixer.
 - Bestrooi met rest van de peterselie.
 
Boodschappen lijst
-  Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart -  Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart -  Gepelde tomaten
1,49 400 Gram
removeadd product to cart -  Wortelen
2,59 1 kg
removeadd product to cart 
Tips
Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!



