Marineer de kipfilet in een mengsel van sojasaus en chilipeper (minimaal 20 minuten).
Verhit een scheutje olie in een wok. Roerbak hierin de kipfilet met de marinade ca. 8 minuten. Voeg de wortelslierten toe en een scheutje water. Wok deze tot beetgaar. Voeg op het laatst de bonen en een handvol van de cashewnoten toe. Warm snel door.
Garneer met de rest van de cashewnoten, koriander en bosui en serveer meteen.
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Marineer de kipfilet in een mengsel van sojasaus en chilipeper (minimaal 20 minuten).
Verhit een scheutje olie in een wok. Roerbak hierin de kipfilet met de marinade ca. 8 minuten. Voeg de wortelslierten toe en een scheutje water. Wok deze tot beetgaar. Voeg op het laatst de bonen en een handvol van de cashewnoten toe. Warm snel door.
Garneer met de rest van de cashewnoten, koriander en bosui en serveer meteen.