Stir fry met kip
Stir fry met kip

Hoofdgerecht

Stir fry met kip

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 509 kcal / portie

Ingrediënten lijst

400 g kipfilet
200 g Italiaanse roerbakgroenten
150 g sobanoodles
100 g cashewnoten
2 bosuitjes, grof gehakt
1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesnipperd
2 el zonnebloemolie
Flinke scheut shoyusaus

BEreidings wijze

  1. Snijd de kipfilet klein. Meng kipfilet, rode peper en shoyusaus door elkaar en zet even weg.
  2. Zet de sobanoodles acht minuten in heet water om te garen.
  3. Verhit wat olie in een wok op hoog vuur. Roerbak hierin de kleingesneden kipfilet met de aanhangende marinade. Voeg op het laatst de wokgroenten, de gare en uitgelekte sobanoodles en het grootste deel van de noten toe. Schep nog even door elkaar tot alles heet is en de wokgroente wat is geslonken.
  4. Bestrooi de schotel met de laatste noten en wat bosui.

Boodschappen lijst