Spaghettischotel
Spaghettischotel

Hoofdgerecht

Spaghettischotel

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

700 g sperziebonen, gehalveerd
360 g volkoren spaghetti
150 g kipfilet
100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
100 g Parmezaanse kaas
5 teentjes knoflook, geplet
1 ui, klein gesneden
Handje pijnboompitten
Pindaolie

BEreidings wijze

  1. Stoom de sperziebonen gaat in ca. 15 minuten en kook de spaghetti.
  2. Fruit de ui en knoflook in een scheutje pinda-olie en voeg na circa 3 minuten de kipfilet toe. Zodra de kipfilet gebakken is, voeg je de sperziebonen en de tomaatjes toe.
  3. Vul je vord met spaghetti, strooi er wat pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst