Salade van waterkers met vis en tomatencoulis
Salade van waterkers met vis en tomatencoulis

Salade

Salade van waterkers met vis en tomatencoulis

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 ml tomatensap
400 g witvis naar keuze, in 12 gelijke stukjes gesneden
200 g waterkers
2 steranijs
1 el worcestershiresaus
Zout & peper
Olijfolie om in te bakken

BEreidings wijze

  1. Giet het tomatensap in een pannetje en voeg steranijs, Worcestershiresaus en een beetje zout en peper toe. Laat tot de helft inkoken, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
  2. Was en droog de waterkers.
  3. Bak de stukjes vis in een beetje olie in een koekenpan gaar.
  4. Verdeel de waterkers over 4 borden, leg de stukjes vis erbovenop en schep op ieder bord een paar lepels van de tomatencoulis.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.