Salade
Salade van waterkers met vis en tomatencoulis
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml tomatensap
- • 400 g witvis naar keuze, in 12 gelijke stukjes gesneden
- • 200 g waterkers
- • 2 steranijs
- • 1 el worcestershiresaus
- • Zout & peper
- • Olijfolie om in te bakken
BEreidings wijze
- Giet het tomatensap in een pannetje en voeg steranijs, Worcestershiresaus en een beetje zout en peper toe. Laat tot de helft inkoken, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
- Was en droog de waterkers.
- Bak de stukjes vis in een beetje olie in een koekenpan gaar.
- Verdeel de waterkers over 4 borden, leg de stukjes vis erbovenop en schep op ieder bord een paar lepels van de tomatencoulis.
Boodschappen lijst
- Steranijs
3,89 15 Gram
removeadd product to cart - Waterkers
2,29 100 Gram
- Kabeljauwfilet
9,35 235 Gram
removeadd product to cart - Worcestershiresaus
4,19 140 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!