Snijd de helft van de aardbeien in partjes en zet opzij. Pureer de andere helft met een staafmixer samen met het sinaasappelsap, de olie, balsamico en rietsuiker tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de veldsla met de biet en radijs en schik op een lage schaal. Garneer met de stukjes aardbei en de amandelen. Druppel er wat aardbeiendressing over en serveer de rest van de dressing er in een leuk flesje of potje apart bij.
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de helft van de aardbeien in partjes en zet opzij. Pureer de andere helft met een staafmixer samen met het sinaasappelsap, de olie, balsamico en rietsuiker tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de veldsla met de biet en radijs en schik op een lage schaal. Garneer met de stukjes aardbei en de amandelen. Druppel er wat aardbeiendressing over en serveer de rest van de dressing er in een leuk flesje of potje apart bij.