Salade
Salade met kip, aardbei en gepofte boekweit
- • Salade
- • 4 personen
- • 103 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g kipfilet met vel
- • 200 g Wild Wonders tomaten, gehalveerd
- • 200 g aardbeien, in kwarten
- • 2 bindsla, in grove stukken
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • 2 el gepofte boekweit
- • 1 el cajunkruiden
- • 1 el olijfolie
BEreidings wijze
- Leg de kipfilet tussen 2 vellen bakpapier en sla plat met een deegroller tot 2 cm dikte. Meng de cajunkruiden met de olie en smeer de kipfilet hiermee in.
- Verhit een grillpan en bak de kipfilet in ca. 4 minuten per kant goudbruin en gaar.
- Meng intussen de sla met de tomaatjes, rode ui en aardbeien en verdeel over 4 borden.
- Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel over de salade. Bestrooi met de gepofte boekweit.
Boodschappen lijst
- Wild Wonders tomaatjes
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Gepofte boekweit
2,79 75 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!