Pompoen boerenkool pannenkoekjes
Pompoen boerenkool pannenkoekjes

Hoofdgerecht

Pompoen boerenkool pannenkoekjes

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

200 g boerenkool
4 eieren
1 pompoen
1 granaatappel
1 teentje knoflook
1 el tahin
1 tl Ras el Hanout
2 takjes peterselie

BEreidings wijze

  1. Snij de pompoen op kleine blokjes en kook het beetgaar.
  2. Doe de iets afgekoelde pompoen samen met de eieren, de tahini, de knoflook,peterselie en de kruiden in een keukenmachine en mix het tot een glad mengsel.
  3. Roer hier voorzichtig de fijngesneden boerenkool doorheen.
  4. Smelt een klontje ghee in een hete pan, en bak de pannenkoekjes op matig vuurgaar. Draai ze voorzichtig om.
  5. Serveer de pannenkoekjes met tahin en de granaatappelpitjes eroverheen.

Boodschappen lijst

  • product
    Oranje pompoen

    4,98 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Tahin

    4,99 350 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Ras El Hanout

    3,79 35 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart