Hoofdgerecht
Pizza al tonno
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 kant-en-klare pizzabodems
- • 200 ml tomatenstukjes (blik)
- • 180 g tonijn, uitgelekt
- • 15 g halfgedroogde tomaatjes, in stukjes
- • 3 el Parmezaanse kaas, geraspt
- • 2 el olijfolie
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • Enkele blaadjes basilicum, ter garnering
- • Versgemalen peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220ºC.
- Pureer de tomatenpulp met de knoflook en de gedroogde tomaatjes tot een dikke saus met de staafmixer.
- Besprenkel de pizzabodems met olijfolie en verdeel de tomatensaus erover.
- Beleg de pizza’s met de tonijn en bestrooi met parmezaan.
- Bak de pizza’s in circa 15 minuten knapperig in de oven.
- Garneer met basilicum en maal er wat peper over.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,59 160 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,59 150 Gram
removeadd product to cart - Tomatenstukjes
1,89 400 Gram
removeadd product to cart - Pizzabodems
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Half gedroogde tomaten
3,29 90 Gram
removeadd product to cart - Basilicum
2,59 70 Gram
Uit assortiment
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!