Hoofdgerecht
Pizza al tonno
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 kant-en-klare pizzabodems
- • 200 ml tomatenstukjes (blik)
- • 180 g tonijn, uitgelekt
- • 15 g halfgedroogde tomaatjes, in stukjes
- • 3 el Parmezaanse kaas, geraspt
- • 2 el olijfolie
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • Enkele blaadjes basilicum, ter garnering
- • Versgemalen peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220ºC.
- Pureer de tomatenpulp met de knoflook en de gedroogde tomaatjes tot een dikke saus met de staafmixer.
- Besprenkel de pizzabodems met olijfolie en verdeel de tomatensaus erover.
- Beleg de pizza’s met de tonijn en bestrooi met parmezaan.
- Bak de pizza’s in circa 15 minuten knapperig in de oven.
- Garneer met basilicum en maal er wat peper over.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,79 160 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Tomatenstukjes
1,89 400 Gram
removeadd product to cart - Pizzabodems
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Half gedroogde tomaten
3,19 90 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!