Hoofdgerecht
Pittige paddenstoelen met tagliatelle en groenten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g tagliatelle
- • 1 el olijfolie
- • 1 ui kleingesneden
- • 2 teentjes knoflook fijngehakt
- • 1 rode chilipeper zaadlijst verwijderd en in dunne ringetjes
- • 500 g gemengde paddenstoelen
- • 250 g peultjes in de lengte doorgesneden en beetgaar gekookt
- • 250 g sperziebonen beetgaar gekookt
- • 2 el sojasaus
- • 2 el sesamzaad
- • zwarte peper uit de molen
BEreidings wijze
- Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm ondertussen de olie in een wok of grote pan en bak de ui, knoflook en de chilipeper even aan. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak alles ongeveer 3 minuten op hoog vuur.
- Schep de peultjes, sperzieboontjes, sesamzaadjes, sojasaus en de tagliatelle door het paddenstoelenmengsel en laat alles al roerend goed heet worden.
- Verdeel de pasta over 4 schaaltjes en maal er zwarte peper over.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Geroosterd sesamzaad
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Sperziebonen
3,59 250 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
19,49 1 Liter
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!