Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen de olie in een wok of grote pan en bak de ui, knoflook en de chilipeper even aan. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak alles ongeveer 3 minuten op hoog vuur.
Schep de peultjes, sperzieboontjes, sesamzaadjes, sojasaus en de tagliatelle door het paddenstoelenmengsel en laat alles al roerend goed heet worden.
Verdeel de pasta over 4 schaaltjes en maal er zwarte peper over.
Tips
Bron: Lekker Weten Herfst
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm ondertussen de olie in een wok of grote pan en bak de ui, knoflook en de chilipeper even aan. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak alles ongeveer 3 minuten op hoog vuur.
Schep de peultjes, sperzieboontjes, sesamzaadjes, sojasaus en de tagliatelle door het paddenstoelenmengsel en laat alles al roerend goed heet worden.
Verdeel de pasta over 4 schaaltjes en maal er zwarte peper over.