Hoofdgerecht
Peterselieflensjes met lentegroenten
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • FLENSJES:
- • 250 ml amandeldrink
- • 125 g bloem, gezeefd
- • Bosje peterselie, fijngehakt
- • 1 el kokosolie
- • Zout
- • VULLING:
- • 250 g groene asperges, harde stukjes afgesneden
- • 100 g peultjes, schoongemaakt
- • 100 g sperziebonen, schoongemaakt
- • 1 wortel, in lange reepjes
- • Zout naar smaak
BEreidings wijze
- Meng voor de flensjes de bloem, peterselie en amandeldrink goed door elkaar en voeg een snufje zout toe. Zet opzij.
- Kook voor de vulling de groenten beetgaar en houd ze warm.
- Smelt de kokosolie in een koekenpan en roer door het flensjesbeslag (zo hoef je bij het bakken geen of weinig vet te gebruiken).
- Bak 4 mooie flensjes van het beslag, leg ze op een bord, verdeel de groenten erover en rol op.
Boodschappen lijst
-  Linzen1,99 400 Gram removeadd product to cart
-  Wortelen2,99 1 kg removeadd product to cart
-  Tarwebloem2,19 1 kg removeadd product to cart
-  Amandeldrink suikervrij4,39 1 Liter removeadd product to cart
-  Geurloze kokosolie4,49 250 Ml removeadd product to cart
-  Sperziebonen3,59 250 Gram removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!





