Pasta met winterpostelein
Pasta met winterpostelein

Hoofdgerecht

Pasta met winterpostelein

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 472 kcal / portie

Ingrediënten lijst

300 g (spelt)pasta
200 g winterpostelein, gewassen en grof gesneden
150 ml plantaardige kookroom
50 g blauwschimmelkaas, kleingesneden
50 g walnoten, gehakt
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 ui, gesnipperd
Olijfolie, om in te bakken
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Fruit intussen de ui en knoflook in wat olijfolie. Voeg de plantaardige kookroom toe en breng aan de kook. Schep de blauwe kaas erdoor en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  3. Meng de saus door de pasta en schep de winterpostelein erdoor.
  4. Verdeel over 4 borden en garneer met gehakte walnoten.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.