Hoofdgerecht
Pasta bowl met tempeh en rauwkost
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 715 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 175 g gekruide tempeh
- • 170 g volkoren fusilli, beetgaar en koud afgespoeld
- • 1 bosje radijs, in plakjes
- • 1 gele paprika, in blokjes
- • ½ komkommer, in blokjes
- • Klein handje pompoenpitjes, geroosterd
- • Scheutje olijfolie
- • Dressing:
- • ½ limoen
- • ½ rode peper
- • Scheutje olijfolie
- • Scheutje balsamicoazijn
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verwarm olie in een koekenpan en roerbak hierin de tempeh 3-5 minuten.
- Maak intussen een dressing van limoensap, rode peper (mits gebruikt), olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.
- Schik alle ingrediënten in 2 mooie kommen en schenk de dressing erover.
Boodschappen lijst
- Lupine Tempeh Aziatisch
4,99 175 Gram
removeadd product to cart - Volkoren fusili
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Radijsjes
1,99 1 stuk
removeadd product to cart - Paprika mix
4,99 3 stuks
removeadd product to cart - Komkommer
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Pompoenpitten
2,69 200 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,89 250 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!