Meng de olijfolie door de pompoenblokjes en courgetteblokjes en spreid ze uit over een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout en rooster ca. 20 minuten in de oven.
Kook intussen de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een grote mengkom samen met de lijnzaadolie, gemalen kaneel en de geroosterde pompoen/courgette. Hussel de amandelen en dadels erdoor en bestrooi eventueel met granaatappelpitjes.
Rasp de knoflook boven de Griekse yoghurt en voeg de komkommer en gehakte munt toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de couscous.
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Meng de olijfolie door de pompoenblokjes en courgetteblokjes en spreid ze uit over een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout en rooster ca. 20 minuten in de oven.
Kook intussen de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een grote mengkom samen met de lijnzaadolie, gemalen kaneel en de geroosterde pompoen/courgette. Hussel de amandelen en dadels erdoor en bestrooi eventueel met granaatappelpitjes.
Rasp de knoflook boven de Griekse yoghurt en voeg de komkommer en gehakte munt toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de couscous.