Hoofdgerecht
Oeufs cocotte met zalm en courgette
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • (kokos)olie of boter, om in te bakken
- • 1 sjalotje, gesnipperd
- • ½ courgette, in kleine blokjes
- • 4 el verse roomkaas met bieslook
- • 100 g gerookte zalm
- • 4 eieren
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Verhit een beetje olie in een pan en bak hierin de sjalot en de courgette zacht.
- Breng water aan de kook.
- Schep intussen een lepel roomkaas in elk pannetje of bakje. Verdeel het courgettemengsel erover en daarna de zalm. Breek boven ieder pannetje voorzichtig een ei.
- Zet de pannetjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met zoveel kokend water dat de bakjes half onderstaan.
- Zet 8-10 minuten in de oven tot het eiwit gestold is. Serveer direct.
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
4,49 250 Ml
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Courgette
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!