Verhit een beetje olie in een pan en bak hierin de sjalot en de courgette zacht.
Breng water aan de kook.
Schep intussen een lepel roomkaas in elk pannetje of bakje. Verdeel het courgettemengsel erover en daarna de zalm. Breek boven ieder pannetje voorzichtig een ei.
Zet de pannetjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met zoveel kokend water dat de bakjes half onderstaan.
Zet 8-10 minuten in de oven tot het eiwit gestold is. Serveer direct.
Tips
Bron: Lekker Weten Feest
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Verhit een beetje olie in een pan en bak hierin de sjalot en de courgette zacht.
Breng water aan de kook.
Schep intussen een lepel roomkaas in elk pannetje of bakje. Verdeel het courgettemengsel erover en daarna de zalm. Breek boven ieder pannetje voorzichtig een ei.
Zet de pannetjes in een diepe ovenschaal en vul de schaal met zoveel kokend water dat de bakjes half onderstaan.
Zet 8-10 minuten in de oven tot het eiwit gestold is. Serveer direct.