Nachoschotel met gehakt en jalapeño
Nachoschotel met gehakt en jalapeño

Bijgerecht

Nachoschotel met gehakt en jalapeño

  • Bijgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 g (vegetarisch) gehakt
150 g tortillachips
100 g geraspte kaas
100 g feta
100 ml zure room
30 g taco seasoning mix
Enkele jalapeño pepers

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak het gehakt in wat olie bruin. Voeg de taco seasoning mix en 100 ml water toe en laat het gehakt 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Leg de maischips in een ovenschaal. Verdeel het gehakt en de jalapeños erover en bestrooi met de geraspte kaas en de feta. Bak de chips 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
  4. Serveer de chips met zure room en tacosaus mild of hot. Guacamole is er ook lekker bij!

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Amaizin.