Minestrone met orzo en croutons
Minestrone met orzo en croutons

Soep

Minestrone met orzo en croutons

  • Soep
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

720 ml minestronesoep
100 g orzo
Handje Parmigiano Reggiano, geraspt
CROUTONS:
1 ciabatta, in dunne plakken
2 tl Italiaanse kruiden
Scheutje olijfolie

BEreidings wijze

  1. Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak ondertussen de croutons: Bestrijk de plakjes ciabatta met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden. bak ze in een koekenpan goudbruin en krokant, halverwege keren. Laat uitlekken op keukenpaper.
  3. Verwarm de soep al roerend.
  4. Verdeel de orzo over de soepkommen. Schenk de soep erover. Rasp er eventueel wat parmezaan over en serveer met ciabatta-croutons.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2016.