Kruidensalade met groene asperges en mozzarella
Kruidensalade met groene asperges en mozzarella

Salade

Kruidensalade met groene asperges en mozzarella

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

SALADE:
500 g groene asperges, gekookt en in stukken
100 g veldsla
100 g buffelmozzarella, gescheurd
12 cherrytomaten, gehalveerd
1 el basilicum, grof gehakt
1 el waterkers, grof gehakt
1 el peterselie, grof gehakt
DRESSING:
2 el olijfolie
2 el citroensap
Zout

BEreidings wijze

  1. Meng de olie met het citroensap en een beetje zout.
  2. Schep de dressing door de kruiden en sla.
  3. Verdeel de asperges over de salade en garneer met mozzarella en tomaten.

Boodschappen lijst

  • product
    Waterkers

    2,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Veldsla

    2,29 75 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Buffelmozzarella

    3,49 125 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Cherrytomaten

    2,49 250 Gram

    remove
    add product to cart