Krokante cashewnotencruesli
Krokante cashewnotencruesli

Ontbijt

Krokante cashewnotencruesli

  • Ontbijt
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

150 g cashewnoten
150 g blauwe rozijnen
100 g amandelen
100 ml walnootolie
50 g havergrutten
50 g havervlokken
50 g kokosmeel
2 el honing
1 tl kaneel
1 tl gemberpoeder
1 tl zout
Olie om in te vetten

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 150°C, bekleed de bakplaat met bakpapier en vet deze in met olie.
  2. Meng alle ingrediënten, behalve de rozijnen, en roer alles goed om zodat alle ingrediënten goed met elkaar gemengd zijn.
  3. Spreid het mengsel over de bakplaat uit en bak het 20-30 minuten in de oven. Schep af en toe om zodat het aan alle kanten mooi bruin wordt.
  4. Laat de muesli afkoelen zodat deze krokant wordt en roer de rozijnen erdoorheen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst