Hoofdgerecht
Healthy Caesar’s Salad
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 206 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • Krop Romaine sla
- • 2 tenen knoflook, grof gehakt
- • ¼ spelt stokbrood, of restje brood
- • Snippers pizzatopping
- • 3 el hennepzaadolie
- • 2 el margarine
- • 1 el sojasaus
- • 1 tl Dijon mosterd
- • Zout
BEreidings wijze
- Snijd het brood in dobbelsteentjes.
- Verhit de olie of margarine, verhit daar de knoflook in. Laat de smaken goed intrek- ken en vis dan de knoflook uit de olie. Bak de dobbelsteentjes in de hete margarine goudbruin en knapperig.
- Scheur de slabladeren in stukjes, verwijder de nerf. Was ze in ijskoud water.
- Meng in een grote slakom mosterd, hennepzaadolie en sojasaus door elkaar. Breng op smaak met wat zout en peper. Doe de stukjes sla in de kom en hussel door elkaar, totdat de dressing op alle blaadjes zit.
- Verdeel de croutons over de sla. Strooi de plantaardige kaas erover. Maal wat peper over de salade.
Boodschappen lijst
- Cocovit
3,39 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Dijon Mosterd
2,49 180 Gram
removeadd product to cart - Hennepzaadolie
6,39 250 Ml
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Glutenvrije grissini tomaat
3,19 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!