Tussendoor
Hartige oude kaas-kerriewafel met abrikozenfruitbeleg
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g tarwebloem
- • 150 ml bier
- • 80 g roomboter
- • 75 g oude kaas, in kleine blokjes
- • 25 g rietsuiker
- • 3 eieren
- • 4 el abrikozen fruitbeleg
- • 1 el kerriepoeder
- • 1 el tijm
- • 2 tl zout
BEreidings wijze
- Verhit het wafelijzer. Zeef de tarwebloem en kerriepoeder in een grote mengkom en voeg de roomboter, eieren, bier, rietsuiker en zout toe. Meng alles goed door elkaar met een garde.
- Voeg de oude kaas en tijm toe aan het mengsel. Schep met twee lepels het beslag in het wafelijzer en bak ze ca. 8 min af.
- Maak de hartige wafels af met de abrikozenjam.
Boodschappen lijst
- Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Pilsener
1,49 25 cl
removeadd product to cart - Abrikozen fruitbeleg
3,99 250 GRAM
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Milde kerrie
3,29 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 35 minuten Dit recept is afkomstig uit de Voor Beter Eten campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!