Hangop van geitenyoghurt met zongedroogde tomaatjes, olijf en basilicum
Hangop van geitenyoghurt met zongedroogde tomaatjes, olijf en basilicum

Lunch

Hangop van geitenyoghurt met zongedroogde tomaatjes, olijf en basilicum

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 ml geitenyoghurt
8 olijven, in stukjes
4 halfgedroogde tomaatjes, in reepjes
1 el basilicum, grof gehakt
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Schep de yoghurt in een schone theedoek en laat het gedurende 1 nacht uithangen. Bijvoorbeeld opgeknoopt aan een kraan of in een vergiet.
  2. Meng de uitgelekte yoghurt met de tomaatjes, olijven en basilicum. Houd wat achter om mee te garneren.
  3. Breng de hangop op smaak met peper en zout.
  4. Garneer met de tomaatjes, olijven en basilicum die je hebt achtergehouden.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente